Svalbard Foto-Ekspedisjoner 2021/2022

chase teron photographer
Naturunderverker på Svalbard med Chase Teron
rick-tomlinson-profile
Svalbard i Frost med Rick Tomlinson

Bli med den ivrige utforskeren og fotografen Chase Teron på en spennende ekspedisjon for å fotografere dyrelivet og landskapet på Svalbard. Lær og utvikle nye ferdigheter gjennom hele reisen når Chase deler metodene sine for fotografering og redigering.

Bli med den banebrytende ekspedisjons fotografen Rick Tomlinson på en eventyrlig ekspedisjon for å fotografere Svalbard tidlig på sesongen når den fremdeles er dekket av is. Lær og utvikle nye ferdigheter når Rick deler sin kunnskap og metoder for fotoekspedisjoner.

svalbard-and-greenland-brochure-2

Fotoekspedisjoner på Grønland 2022

_Profile

 I 2022 vil vi gjennomføre to unike fotoekspedisjoner til Scoresbysundet ved den østlige delen av Grønland, og Diskobukta ved den vestlige delen av Grønland. Plassene er ekstremt begrensede ettersom vi kun tar med 12 gjester på reisen.

Send oss ​​en melding for å vise interesse og være den første til å bli informert.

Private Foto-Charter

Er du interessert i å skreddersy din egen reise? Vi har lang samarbeids erfaring med fotografer på Svalbard og Grønland på egne private, skreddersydde ekspedisjoner. Vi tilbyr også en designtjeneste for turoperatører som ønsker å skape og styre sin egen arktiske tur.

Ta kontakt med oss ​​for mer informasjon.

arctic photo tour Svalbard Photography Guide

Learn More

Still et spørsmål

Vi er her for å hjelpe deg med å finne den perfekte foto turen.

Ta kontakt hvis du har spørsmål. Vi vil bruke vår ekspertise til å anbefale den rette turen for deg, basert på dine forventninger og komfortnivåer.

 

Bli med på vårt nyhetsbrev

  arctic-photo-tour-in-svalbard For all abilities from amateur to professional

  Hvem er foto turene våre rettet mot?

  Foto Turene våre egner seg for alle typer fotografer som ønsker å delta i en intim reise for å fotografere Arktis. Det spiller ingen rolle om du er erfaren og profesjonell, eller bare på begynnernivå. Turene våre er tilegnet alle. På de arktiske foto turene fokuserer vi på å sette av tid til de beste foto mulighetene.

  Vi kjører turer i små, intime grupper for å maksimere opplevelsen og minimere miljøpåvirkningen. Vi legger stor vekt på å beskytte stedene vi besøker, oppleve dem og deretter dra igjen uten å legge igjen spor.

  Våre turer passer for de fleste med rimelig kondisjon. Treningsnivået varierer mellom turene. Hvis du har spørsmål angående dette, ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne.

  Austfonna svalbard expedition micro cruise Polar Cruises

  New to Expedition Micro Cruises?

  Read our Guide