Private ekspedisjoner til jordens poler

Er du interessert i å lage din egen private ekspedisjonstur? Secret Atlas har lang erfaring med å lage private ekspedisjoner på spesialbygde skip. Turene passer for for familier, vennegrupper, fotografer, turoperatører og forskere, for grupper på opptil 12 personer.

Vi driver private skreddersydde ekspedisjoner på Svalbard, Grønland og Antarktis. Alt er inkludert i våre ekspedisjoner – et fullt bemannet skip, alle måltider ombord tilberedt av en kokk, og en ekspedisjonsleder og guide.

Herunder finner du kontaktinformasjonen vår dersom du ønsker å diskutere behovene dine med oss.

 

Private ekspedisjoner på Svalbard

Svalbard er en magisk, frossen villmark som ligger bare 1300 km fra Nordpolen. Det er et av de beste stedene på jorden for å se isbjørner i sitt naturlige arktiske hjem, i tillegg til en overflod av arktisk dyreliv, inkludert hvalross, Svalbard-rein, fjellrev og fascinerende fugleliv.

Secret Atlas tilbyr private turer på Svalbard ombord på et isforsterket ekspedisjonsskip som har plass til opptil 12 gjester i komfortable lugarer. Vi driver private ekspedisjoner på 7 – 14+ dager på Svalbard mellom mai og september hvert år. Ekspedisjonene våre er fullt bemannet med ekspedisjonsleder og guide som tar deg i land for å utforske øya hver dag.

Eksempel på 9-dagers Svalbard-ekspedisjon

svalbard photo tour

Et 9-dagers ekspedisjonscruise gir nok tid til å gjøre en detaljert utforsking av nordvestkysten av Spitsbergen. Her vil vi se isbreer, fjorder, og vi vil prøve å ta turen til havis kanten hvis forholdene tillater det.

Eksempel 14-dagers Svalbard-ekspedisjon

svalbard circumnavigation map

Et 14-dagers ekspedisjonscruise gir deg perfekt mengde med tid for å utføre en omfattende omkjøring av Spitsbergen. Dette er mulig fra juli til september hvert år, men avhenger av isforholdene som varierer fra år til år.

Vi kan skreddersy en reiserute etter dine behov. Ta kontakt for å finne ut mer.

Private Grønlandsekspedisjoner

Grønland er den største øya på jorden og hjem til bare 56.000 mennesker. Villmarken på Grønland er ikke som noe annet sted, og er et perfekt sted for en privat ekspedisjon langs kysten. Grønland er hjemmet til noen av de største isfjellene på planeten, et variert dyreliv og interessante lokale kulturer.

Secret Atlas tilbyr private turer til Grønland ombord på et isforsterket ekspedisjonsskip som har plass til opptil 12 gjester i komfortable lugarer. Vi driver private ekspedisjoner på 7 – 14+ dager mellom mai og september hvert år. Turene går til både øst- og vestkysten. Ekspedisjonene våre er fullt bemannet med ekspedisjonsleder og guide som tar deg med på land hver dag for å utforske områdene.

Eksempel på en 8-dagers grønlandsekspedisjon på østsiden som utforsker Scoresbysundet.

scoresby sund cruise

Et 8-dagers ekspedisjonscruise gir nok tid til å gjøre en detaljert utforskning av majestetiske Scoresbysundet med en omkjøring av Milne Island, hvis forholdene tillater det. Dette er et av de mest naturskjønne og avsidesliggende stedene på østsiden av Grønland, og et sted svært få mennesker har utforsket. Denne turen er tilgjengelig i august og september.

Eksempel på en 11-dagers grønlandsekspedisjon på vestsiden som utforsker Diskobukta

Greenland micro cruise map

Et 11-dagers ekspedisjonscruise gir deg nok tid til å utforske Diskobukta og besøke den fjerne bosetningen Uummannaq. Denne ekspedisjonen er mulig fra juni til september hvert år, men avhenger av havis forholdene som varierer fra år til år.

Vi kan skreddersy en reiserute etter dine behov. Ta kontakt for å finne ut mer.

Private ekspedisjoner til Antarktis

I 2022 starter Secret Atlas cruise og private turer til Antarktis ombord på en luksuriøs isbryter som har plass til opptil 12 gjester i komfortable lugarer. Vi vil utføre private ekspedisjoner på 7-14 dager mellom november og februar hvert år for å utforske Antarktisk-halvøya. Ekspedisjonene våre er fullt bemannet med ekspedisjonsleder og guide som tar deg i land hver dag for å utforske områdene.

Etterspørselen på de private turene er veldig høy, og tidlig bestilling er viktig. Ta kontakt for å finne ut mer.