Reis til den ultimate frosne villmarken på en privat ekspedisjon

Har du drømt om å følge i fotsporene til oppdagelsesreisende som Roald Amundsen? Hva med å omgå fjerne øyer og se en overflod av vilt polar dyreliv? En av Secret Atlas private Svalbard ekspedisjoner kan være løsningen for deg.

Når du reiser fra Longyearbyen, verdens nordligste by, vil du reise med et privat ekspedisjonsfartøy for å utforske arktiske underverk, historiske steder og den uforglemmelige villmarken på Svalbard.

Sammen med gruppen din vil dere utforske utemmede landskap der isbjørner vandrer, slippe anker på sjeldent besøkte øyer og gå i land med ekspedisjonslederne våre for fotturer i villmarken, alt dette i 24 timers dagslys.

Våre ekspedisjoner finner sted på Motor Yacht MV Togo og har plass til opptil 12 gjester. Alle reiseruter er skreddersydd og designet etter dine behov.

polar bear photo tour in svalbard
mv togo
shore landing by zodiac in svalbard
expedition cruise
zodiac cruise in Svalbard

Den Autentiske Arktiske Ekspedisjonsopplevelsen

Å skape en uforglemmelig ekspedisjonsopplevelse skreddersydd til gruppens interesser er kjernen i det vi gjør. Så om du vil se hvor kjente oppdagelsesreisende startet ekspedisjonene sine, vandre over robuste daler, observere dyreliv, eller gå på ski eller padle i kajakk – er teamet vårt av ekspedisjonseksperter og profesjonelle aktivitetsinstruktører klare til å oppfylle ønskene dine.  Vi er her for å hjelpe deg med å tilpasse en reiserute basert på hva du vil se og gjøre på turen din.

Selvfølgelig er Svalbard ren villmark, så alle reiseruter er avhengig av vær- og havisforhold. Men basisen av ethvert eventyr er å tilpasse seg omgivelsene, og vi bruker vår ekspertkunnskap om regionen for å gi best mulig sjanse til å berike utforskning og se dyrelivet på nært hold.

Små grupper betyr at vi kan tilby mer fleksible reiseruter. Alle våre arktiske ekspedisjoner blir ledet av to erfarne, kunnskapsrike guider. Det betyr at skulle det være nødvendig under turen å dele gruppen i to, for eksempel hvis  noen av gjestene våre vil fortsette en fottur og resten vil dra tilbake til båten, har vi muligheten til å forsikre at alle får turen de håpet på.

Private Svalbard Ekspedisjoner fra 8 til 15 dager

svalbard cruise map secret atlas

Et 8-dagers cruise for å utforske Svalbard passer tidlig i sesongen når kysten har begynt å kvikne til etter vintermånedene.

svalbard photo tour

En 10-dagers ekspedisjon gir nok tid til å utforske den røffe nordvestkysten av Spitsbergen på jakt etter dyreliv, havis og isbreer.

svalbard circumnavigation map

En 15-dagers grundig ekspedisjon gir en behagelig tid til å omgå Spitsbergen og nå sjelden besøkte steder, inkludert Austfonna-iskappen.

wildlife photography holiday in svalbard
polar bear photography tour with chase teron
micro cruise in the arctic

Hvert trinn i din ekspedisjonsplanlegging ivaretatt

En private Svalbard ekspedisjoner trenger ikke å involvere kompleks logistikk eller planlegging. Fra det øyeblikket du går ombord, blir hvert trinn tatt hånd om av teamet vårt. Vi ordner alle nødvendige tillatelser, andre aktiviteter og ekspedisjonsplanlegging.

Under reisen vil du utforske på MV Togo, et klassisk isforsterket fartøy med komfortabel innkvartering for opptil 12 gjester, bygget for oppdagelse i avsidesliggende, arktiske regioner. Vår kaptein er en ivrig oppdagelsesreisende, med over 30 års erfaring med å utforske i arktiske farvann.

Ekspedisjonen din blir ledet av en meget erfaren ekspedisjonsleder og guide som vil ta deg med å utforske og dele sin dype kunnskap om Svalbards dyreliv, natur og historie mens dere reiser sammen. MV Togo er utstyrt med to Zodiac landingsfartøy som vi bruker for å gjøre daglige turer i land, slik at du kan utforske og vandre i den uberørte villmarken.

Alle Secret Atlas-ekspedisjoner er skreddersydd for hva du vil se og gjøre. Vi kan tilpasse reiseruter etter dine behov og eventyrnivået til gruppen din. Du kommer til å ha alt du trenger for en behagelig reise ombord, inkludert kokken vår som tilbereder tre måltider om dagen og daglig rengjøring av hyttene. Det er også mange områder for hvile, avslapning og å nyte det majestetiske landskapet.

Fartøyet ditt

Expedition Motor Vessel Togo

Gå ombord på M / V Togo, et klassisk ekspedisjonsfartøy

Togo er en 102 fot/ 31 m motoryacht, spesialbygd i 1965 av legendariske Dunston Shipyard og sist ombygd i 2018. Opprinnelig bygget som Nordsjø-tråler ble hun omgjort til Lloyds sikkerhetsfartøy på 1980-tallet, deretter til en Yacht med omfattende ombygging 2012 og oppgradert til ekspedisjonsyacht i 2018.

Togo har et velutstyrt bysserom, elegant og komfortabel salong med mahognipanel med bar og kjøkkenkrok. Hennes dekkområder er romslige med delvis lukkede sider. Hun er et solid og elegant fartøy og seiler med den samme intimiteten som fra trampbåttiden.

  • Komfortabel innkvartering i tomannshytter og dobbelthytter med egen dusj og wc (for det meste eget bad)
  • Liten gruppestørrelse på 12 gjester sørger for en intim opplevelse
  • Varme dusjer
  • Utstyrt med 2 x zodiaker for avstigning
  • Stor dekkplass for fotografering
  • Stor salong med bar. Ligger foran på fartøyet, det er også store vinduer så du kan nyte utsikten i varmen.
  • Isforsterket skrog for reiser i polarområdene
  • Fullt sikkerhetsutstyr
mv togo
wildlife photo tour svalbard
expedition ship deck plan

Innkvartering

Ekspedisjonsfartøy Togo har 4 smakfullt innredede hytter med eget bad (3 x par enkeltsenger og 1 x dobbel). Hver hytte har trepanel, komfortable senger og eget toalett og dusj. Det er 1 rom med enkeltsenger med felles fasiliteter på hoveddekket og 2 med felles fasiliteter på nedre dekk.

Hytte 4 – Dobbeltrom med eget bad

En komfortabel hytte med plass til 2 personer i en dobbeltseng med eget toalett og dusj på nedre dekk.

Hytter 1,2,3 – to enkeltsenger med eget bad

Komfortable hytter med plass til 2 i to enkeltsenger med eget toalett og dusj på nedre dekk.

private arctic expeditions
private arctic expeditions
togo bathroom

Hytte 7 – Tomannsrom med felles fasiliteter

En tomannshytte som sover 2 i to enkeltsenger med felles toalett og dusj som ligger rett overfor hytta på øvre dekk.

private arctic expeditions

Hytter 5 og 6 – Enkeltrom med felles fasiliteter

2 x enkeltseng hytter på nedre dekk med felles toalett og dusj tilgjengelig via en trapp på dekket over.

private arctic expeditions

Passasjer Lounge

expedition ship svalbard

Hvorfor ta en privat arktisk ekspedisjon med Secret Atlas

Teamet vårt av lidenskapelige oppdagelsesreisende, naturvernere og fotografer startet Secret Atlas med en visjon om å gjøre arktiske cruise mer personlige, mer bærekraftige og med mindre miljøinnvirkning. Det er en drøm vi deler med nysgjerrige, klimabevisste og eventyrlystne reisende fra hele verden.

Vi tilbyr noen av de minste, mest intime private arktiske ekspedisjonene i bransjen – noe som er bedre for både reisende og miljøet. Secret Atlas designer skreddersydde, transformative opplevelser ledet av erfarne ekspedisjonsledere og guider for å garantere et virkelig unikt, berikende og uforglemmelig eventyr for deg og gruppen din av felles oppdagelsesreisende. Som medlem av AECO følger vi strenge regler for å sikre at ekspedisjonene våre ikke påvirker dyrelivet eller miljøet negativt.

Bestill en private Svalbard ekspedisjoner

Det første trinnet for å bestille drømmeekspedisjonen din er å kontakte oss og diskutere dine interesser og eventuelle behov. Teamet på Secret Atlas vil da komme tilbake til deg med et forslag til ekspedisjonen din.