Private yacht ekspedisjoner for å utforske polarområdene

Våre private yacht ekspedisjoner er en opplevelse for livet. Har du drømt om å følge i fotsporene til kjente oppdagelsesreisende og besøke fjerntliggende polarområder som sjelden blir sett av andre? Bli med vårt høyt erfarne ekspedisjonsteam på en privat yacht ekspedisjon for å være vitne til de fjerneste hjørnene på planeten vår fra Svalbard til Antarktis. Vår lidenskap er å utforske, og vi tar deg med på en ekte ekspedisjon fra komforten til en privat isforsterket ekspedisjonsmotorbåt.

Våre reiser kommer komplett med alt du trenger med en fullt bemannet ekspedisjonsmotorbåt, et ekspedisjonsteam med omfattende kunnskap om området, en kokk som vil tilberede nykokte måltider og rengjøring. Alle våre yachtekspedisjoner er skreddersydd for å passe dine interesser og det du vil oppleve.

Utforske havisen med Zodiac på en Svalbard-ekspedisjon

Ekte Ekspedisjoner, Ekte Eventyr

Å ta en privat yacht ekspedisjon er en fin måte å virkelig oppleve polarunderet på nært hold. Fra de enorme iskappene og den enorme havisen på Svalbard-skjærgården til den avsidesliggende østkysten av Grønland – de fleste stedene vi besøker er kun tilgjengelig med skip. Og med vårt lille, intime fartøy kan Secret Atlas nå utrolige steder som større fartøyer ikke kan passere gjennom. Med vårt høyt erfarne ekspedisjonsteam får du utforske noen av verdens mest avsidesliggende og sjelden besøkte steder. Alle fartøyene våre er utstyrt med Zodiac landingsfartøy, og en del av eventyret er å gå på tur og utforske i land.

Våre destinasjoner for Yacht Ekspedisjon

Svalbard Yacht Ekspedisjoner

 

Bli med på en til Svalbard, en fjern skjærgård bestående av ni hovedøyer i Nordlige Norge, og bare 1287 km fra Nordpolen. Øyene ligger også mellom 10 ° og 35 ° Ø og 74 ° og 81 ° N, omtrent 930 km nord for Tromsø, Norge. Opplev Svalbards dramatiske arktiske landskap, viktige og rikelig dyreliv og restene av århundrer med menneskelig utforskning og oppdagelse.

Eventyret ditt begynner i Longyearbyen, verdens nordligste by. Derfra vil vi reise gjennom Svalbard-vannet for å utforske uberørte, ubebodde og sjelden besøkte steder. Å reise langs kysten og fjorden på den største øya, Spitsbergen, gir sjansen til å se isbjørner streife omkring i sitt naturlige miljø, og tusenvis av sjøfugler sirkle rundt de bratte klippene. Du får også sjansen til å se store isbreer på nært hold, inkludert den majestetiske Austfonna, på Nordaustlandet, en av de største iskappene i verden.

Isbjørnfotografier av Chase Teron. Et av de mange høydepunktene på en Svalbard-naturferie. Du kan bli med på en fototur i Svalbard med Chase her.

Grønland Yacht Ekspedisjoner

 

Grønland er den største øya i verden, og er en del av det nordamerikanske kontinentet. Med et totalt areal på 2 166 000 kvadratkilometer og en befolkning på under 60 000 er Grønland et av de minst bebodde stedene på jorden.

Med veldig få veier på Grønland er den viktigste måten å utforske den robuste skjønnheten fra havet. I løpet av sommeren trekker havis seg tilbake, noe som betyr at kysten kan navigeres og åpner passasjer til fantastiske isfjellfylte fjorder.

Å reise på et mikro-ekspedisjonsfartøy med bare 12 gjester er en fantastisk mulighet for en intim og lite påvirket måte å oppleve Grønland på. Det lille fartøyet vårt er mindre forstyrrende for den lokale kulturen og miljøet sammenlignet med større cruiseskip som besøker området. Våre mikro-ekspedisjonsfartøyer tar deg med på et eventyr for å utforske de ruvende isfjellene (noen så høye som skyskrapere), fjerne isbreer og fargerike bosetninger.

Antarktis Yacht Ekspedisjoner

 

Vi gleder oss til å legge det frosne sør til destinasjonene våre. Det er en sjelden mulighet til å besøke den antarktiske halvøya, med avgang fra King George Island. Oppdag fantastisk natur fylt med lagdelt sandstein, lavastrømmer og breer. Du vil også møte spektakulært dyreliv, med mulighet for hvalsafari, og observere pingviner og sjøelefanter.

Polare eventyr, skreddersydd

Vi lager unike reiseopplevelser, skreddersydd rundt ønskelisten din. Så om du vil se hvor store oppdagelsesreisende startet sine arktiske ekspedisjoner, vandre over tøffe daler, se på dyreliv eller gå på ski eller kajakk – det er alt mulig.

Du reiser i en isforsterket motoryacht med hytter med eget bad og store dekkområder som er perfekte for landskapsobservasjon og fotografering. Du kan også nyte den spektakulære utsikten fra loungen.

Vi tar vare på komforten og sikkerheten din. Vårt erfarne mannskap ser frem til å tilby alt du trenger for en uforglemmelig tur – fra å sørge for at vi har en trygg passasje mens vi reiser, og ta oss med for å utforske i land til å gi deg alt du trenger ombord.

Vårt fulle mannskap inkluderer en svært erfaren ekspedisjonsleder og guide, sammen med en erfaren kaptein, førstemann, ingeniør, dekkmann og husholderske. En kokk er også tilgjengelig for å tilberede tre kvalitetsmåltider om dagen, slik at du har rikelig med energi for aktiviteter og opplevelser.

Berikende utforskning som passer deg

Å skape en opplevelse skreddersydd til dine interesser og aktivitetsnivåer er kjernen i det vi gjør. Du trenger ikke å være en erfaren fjellklatrer, historieinteressert eller ekspert turgåer for å få mest mulig ut av ekspedisjonen din. Tenk på hva du er mest nysgjerrig på å oppdage. Hver dag er spennende og gir nytt eventyr, uansett nivå. Ekspedisjonen er basert på å utforske – og en av de største fordelene med en yachtekspedisjon er at fartøyet kan få tilgang til steder som større skip ikke kan. Og med to Zodiac landingsfartøy ombord – er det god plass for gruppen din til å ta til land uten å måtte henge rundt.

Hver dag er en mulighet til å oppdage et nytt og spennende sted. Reis til kanten av Svalbard-isen, besøk hvalrosskolonier på avsidesliggende bredder, eller gå på en isvandring. Du kan også slappe av og nyte roen i den arktiske stillheten og det fantastiske polarlandskapet, ta fantastiske bilder av polardyreliv og besøke steder av historisk interesse – inkludert de nordligste bosetningene på jorden. Ekspedisjonslederen og ekspertguiden vår er her for å dele sin enorme kunnskap om regionens miljø og historie.

Ekspedisjons Yachter

MV Togo

 

Gå ombord på MV Togo – et lite ekspedisjonscruiseskip som er klar til å ta deg med på et stort eventyr rundt Svalbard. Det er en 31 meter lang yacht som ble spesialbygd av legendariske Dunstan Shipyard og sist ombygget i 2018. MV Togo ble opprinnelig bygget som en Nordsjø-tråler, deretter omgjort til Lloyds sikkerhetsfartøy på 1989-tallet. I 2012 hadde den en omfattende ombygging for å konvertere den til en yacht, og deretter til en ekspedisjonsyacht i 2018, klar for de arktiske eventyrene den fortsetter nå.

Den har intimiteten og sjarmen til en gammeldags trampdamper, men med moderne komfort og sikkerhet. MV Togo er utstyrt med et isforsterket skrog og fullt sikkerhetsutstyr. Det er et stort dekk for å observere og fotografere det utrolige landskapet. Inne kan du henge i byssa, messerom og vår elegante salongbar. Det er store vinduer foran for å nyte utsikten i varmen

MV Balto

 

Velkommen ombord på MV Balto, den mest romslige og elegante lille polarekspedisjonsbåten i Arktis. Den er bygget for å fullføre og Lloyds 1-A-isklasse, og utstyrt for et Grønlands eventyr, som eieren og mannskapet har fullført mange ganger.

Fartøyets struktur og skinn er av høykvalitets “cortenstål”, og det har ishåndhevelse. Den elektriske dieselmotoren er designet for allsidig, jevn bevegelse – ideell for å sette opp og ta bilder eller video.

Det er en luksusyacht for en liten gruppe på 12 gjester i hytter med private fasiliteter og et mannskap på 12 personer. Hytter inkluderer tre suiter, to store dobbelthytter og to romslige enkelthytter, alle med eget bad og dusj. MV Balto har også god plass til hvile og avslapning, inkludert et bibliotek, salong og kortbord. Besøk gjestedekket for en badstue med kald dusj, og kle deg varmt og godt etterpå. Kos deg med forfriskninger i salongen, baren og spisestuen, eller følg duften av nybakt brød til det store spiseområdet i restaurantstil.

Hva er inkludert i yacht ekspedisjonene våre?

Fra det øyeblikket du går ombord, er vi klare til å gjøre opplevelsen din spesiell, inkludert:

Ekspedisjonsleder og guide

Alle nødvendige tillatelser og forsikringer for yacht ekspedisjon

All mat og drikke ombord

Komfortabel innkvartering med eget bad

Fullt bemannet ekspedisjonsyacht

Kokk ombord

Bruk av Zodiac landingsfartøy

Gummistøvler å bruke under landing

Vil du lære å ta fotografier av dyreliv som en proff? Eller prøv deg på arktisk ski og kajakkpadling? Vi ordner spesialguider og instruksjoner for ytterligere aktiviteter. Kontakt oss for å gi oss beskjed om hva du vil få ut av ekspedisjonen din.

Som medlem av AECO overholder alle våre ekspedisjoner strenge retningslinjer for å sikre minimal forstyrrelse av dyrelivet og miljøet.

Eksempel på yacht ekspedisjonsplaner for Svalbard

7 – 9 dagers privat Yacht Ekspedisjon

Med en 7-9 dagers ekspedisjon fra Longyearbyen kan du få nok tid til å utforske nordvestkysten av Spitsbergen. Reiseplanene våre kan skreddersys etter det du ønsker å se, og kan fokusere på dyreliv, fotturer, natur eller historiske steder eller en kombinasjon av alle. Hvis forholdene tillater det, vil vi prøve å nå kanten av havisen.

10 – 15 dagers privat Yacht Ekspedisjon

Lengre ekspedisjon gir nok tid til å omgå Spitsbergen og besøke noen sjelden besøkte steder. En 15-dagers ekspedisjon gir oss nok tid til å gjennomføre en uhastet omvisning med mye tid til utforskning. Dette er en sann opplevelse.

Eksempel Ekspedisjon reiserute

 

Dag 1 – Velkommen ombord i Longyearbyen. Når du er komfortabelt bosatt, vil ekspedisjonslederen gi en oversikt over ekspedisjonen, og kapteinen vil gi en grundig sikkerhetsopplysning. Sett seil i ettermiddagen gjennom Isfjord.

Dag 2 Seil langs kysten av Prins Karl Forland og gå på land om morgenen og ettermiddagen for å se hvalrosskolonier.

Dag 3-4 Besøk den mest avsidesliggende bosetningen på jorden, Ny-Ålesund. Utforsk fjordene rundt Kongsfjord med gode muligheter for fotturer. Besøk den majestetiske Lilliehöökbreen.

Dag 5 Forsøk å nå havisen og passere 80 grader nord. I rolige forhold vil vi bruke Zodiacen for å utforske isen og holde øynene åpne for isbjørner.

Dag 6-10 Utforsk den fjerne kysten av Nordaustlandet og Hinlopenstretet med daglige turer i land. Hvis havisforholdene tillater det, vil vi prøve å nå Austfonna.

Dag 11-13 Utforsk Sørøst Spitsbergen-regionen. Daglige landinger med gode muligheter for fotturer og dyrelivoppdagelse.

Dag 14 Kom tilbake i Longyearbyen etter et ekte eventyr.

Ta kontakt for å designe din private yacht ekspedisjon

Det første trinnet for å bestille drømmeekspedisjonen din er å kontakte oss og diskutere dine interesser og eventuelle behov. Teamet på Secret Atlas vil da komme tilbake til deg med et forslag til ekspedisjonen din.