icon-home

Velkommen

Vi er et team med lidenskapelige oppdagelsesreisende, naturvernere og fotografer med en visjon om å gjøre Arktis-reiser mer personlig, mer bærekraftig og med mindre innvirkning på lokalmiljøet.

Vi grunnla Secret Atlas for å dele drømmen vår med deg.

Utforsk Svalbard i 2021 og 2022

arctic cruises - micro expedition cruises
Svalbard mikro-cruise ekspedisjon 2021 og 2022

Vi er glade for å kunngjøre 5 nye spennende mikro-cruise ekspedisjoner som skal utforske Svalbard. Fra 8 til 14 dager, tar våre cruise bare 12 gjester, noe som gjør dem til den minste gruppestørrelsen i bransjen. Hvert ekspedisjonscruise har to ekspedisjonsledere og inkluderer ilandstigninger. Det er den perfekte måten å utforske Svalbard med en liten gruppe.

Vårt bestillings løfte til deg

Vi forstår at det for tiden er mye usikkerhet rundt planlegging av fremtidige turer. Vi vil forsikre våre reisende om at alle bestillinger dekkes av løfte vårt, inkludert en uforbeholden gratis ombooking eller refusjon i avbestillings tilfelle. Nedenfor kan du lese det fulle løftet og ekstra forholdsregler vi ønsker å ta grunnet Covid-19.

special offer
svalbard cruises

Bestillingsløfte

Mens vi ser frem til å utforske med deg igjen i 2021, vil vi berolige kundene våre med vårt risikofrie bestillingsløfte.

 

Avanserte Sikkerhetstiltak

Finn ut om de avanserte sikkerhetstiltakene vi skal ta på våre fremtidige reiser for å holde deg og dine medreisende trygge.

Utvalgte arktiske Cruise

Private arktiske ekspedisjoner og charterturer

Har du vurdert din egen private arktiske ekspedisjon?

 

Secret Atlas tilbyr private ekspedisjoner til Svalbard for grupper på opptil 12 personer på vår spesialbygde ekspedisjonsskip M/V Togo. Vi tilbyr en rekke spennende ekspedisjonsturer på 9 – 15 dager som går fra Longyearbyen. Alt er inkludert: Ekspedisjonsleder og guide, og et fullt bemannet skip med kaptein, mannskap, kokk og rengjøring. Ekspedisjonen kan skreddersys etter dine interesser.

arctic cruises private expeditions

Svalbard Fototurer

svalbard photography tour
Vil du utvikle dine foto ferdigheter mens du utforsker Svalbard?

 

Secret Atlas tilbyr fototurer til Svalbard på vår spesialbygde ekspedisjonsskip M/V Togo ledet av fotografer i verdensklasse med en liten gruppe på bare 12 foto gjester. Våre turer egner seg alle foto nivåer fra proffe til amatører. Fokuset på reisene er å utvikle nye ferdigheter mens du utforsker den fantastiske arktiske villmarken på Svalbard.

Snakk med en ekspert

Å planlegge din første tur til Arktis kan være en skremmende oppgave. Det er mange spørsmål man bør stille, for eksempel hvilket skip og opplevelse er det som passer akkurat for meg?

Vi er her for å hjelpe deg med å ta den riktige avgjørelsen. Vi vil bruke vår ekspertise til å anbefale riktig tur og skipstype for deg, avhengig av din erfaring og komfortnivå.

 

The Blog

 

Austfonna svalbard expedition micro cruise Polar Cruises

New to Expedition Micro Cruises?

Read our Guide

Travellers Stories

See What Our Previous Guests Experienced

Secret Atlas on Instagram

Hvem er våre arktiske cruise egnet for?

Våre turer egner seg for folk som ønsker å utforske og være en del av en intim opplevelse, i stedet for å bli med på et overfylt, kommersielt cruise. Vi tror at det å gå i land med en håndfull andre er den perfekte måten å oppleve arktis natur og miljø på.

Vi kjører turer i små, intime grupper for å maksimere opplevelsen og minimere miljøpåvirkningen. Vi brenner for å beskytte stedene vi besøker, oppleve dem og deretter dra igjen uten å etterlate spor.

Våre turer passer for de fleste med rimelig kondisjon. Treningsnivået varierer mellom turene. Hvis du har spørsmål angående dette, ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne